Contact

Verhalen

Je wordt hier niet voor de leeuwen gegooid, maar alles gaat in stapjes. Je krijgt de tijd om te starten en te leren.
Guus Veekens, Chauffeur
$
“Ik krijg de kans om in alle vrachtwagens van iedereen hier rond te rijden.“
Erwin, Rangeerchauffeur
$
“Het mooie van dit beroep is de vrijheid en zelfstandigheid.“
Coen, Chauffeur
$
“Ik ga nog steeds elke dag met een lach op mijn gezicht naar mijn werk!“
Ali, Crossdock medewerker
$
Tijdens mijn stage heb ik meer verantwoordelijkheden gekregen, meer taken mogen uitvoeren, kantoorwerkzaamheden mee opgepakt en een reachtruck diploma behaald.
Luuk Mikkers, Warehouse
$
“Elke dag is er weer een ander klusje, een andere reparatie. Dat houdt het leuk.“
Joep, Monteur
$
De werksfeer in het kleine team van de werkplaats is super! Het personeel vindt het leuk om elkaar zo nu en dan voor de gek houden. Een grapje moet kunnen, toch?  “
Werkplaats team, Monteur
$
“Bij Sanders|Fritom heb ik mijn eigen taken en verantwoordelijkheden, dit vind ik erg prettig werken. Daarbij werk ik in een fijn team.“
Marco Buijnck, Warehouse
$
Werkdagen en tijden zijn altijd anders. Dag en nacht wordt er gewerkt op het crossdock. Je moet je gezicht overal laten zien. Meestal werk ik overdag omdat ik dan het beste kan communiceren met andere afdelingen, maar je ziet me ook s’morgens vroeg en s’avonds laat.
Riny van den Akker, Teamleider Crossdock
$
“Ik ben gek op reizen maar kom altijd weer met een glimlach terug bij Sanders|Fritom.“
Luuk van Daal, Warehouse
$
Rond de klok van 6 rammelt de wekker, dan pak ik de auto naar Uden, doe ik een controle rondje rond de wagen en op naar de eerste klant. Ik rijd iedere dag een rondje in het Brabantse land en Brabant is groot genoeg voor mij.
Sander van den Broek, Chauffeur
$
“Ik geniet van de vrijheid in de nacht“
Albert van Tilburg, Chauffeur
$
De flexibiliteit is heel fijn. Je kunt zoveel komen werken als je wilt. Als ik moet trainen dan kan ik eerder beginnen en eerder weg zodat ik optijd ben voor de training. En als je een tijdje wat minder kan werken i.v.m. school begrijpen ze dit.
Jurre van der Ven, Crossdock medewerker bijbaan
$
“Geen werkdag is hetzelfde en dat maakt het werk zo mooi. We werken in twee verschillende shiften: de dagdienst en avonddienst, dat om de week vast gepland staat.“
Danny Verstegen, Planning
$
Er zijn verschillende functies binnen het bedrijf, maar de sfeer ervaar ik goed. Als ik ergens mee zit of ik wil iets kwijt, staat de deur altijd open!
Willie van Geelkerken, Crossdock medewerker
$
De mensen hier voelen als mijn tweede familie. Ik zit hier ontzettend op mijn plek en hoop het nog heel veel jaren te mogen doen.
Miriam van Roosmalen, Chauffeur
$