Contact

Het geheim van Sanders|Fritom

Overname door de Fritom Group

In 2008 is Sanders logistics overgenomen door de Fritom Group. Vanaf dat moment is het Sanders|Fritom en is ons bedrijf onderdeel van één van de grootste logistieke spelers op de Nederlandse markt. Dit biedt ons een solide basis en de mogelijkheid samen te werken met andere Fritom werkmaatschappijen.

Van ons kun je op aan

Als Sanders|Fritom hechten we veel waarde aan respectvol met elkaar omgaan, servicegerichtheid en betrouwbaarheid. We stellen de klant bij alles wat we doen centraal en zorgen altijd voor een passende oplossing. De afgelopen jaren deden we drie keer een klanttevredenheidsonderzoek en kregen we drie keer op rij een 8.5 van onze klanten. En als de klant blij is, zijn wij dat ook!

 

“Respectvol met elkaar omgaan, servicegerichtheid en betrouwbaarheid, daar hechten wij als familiebedrijf veel waarde aan.” – Tom Wiersma, algemeen directeur

 

Innovatief familiebedrijf

We zijn een echt familiebedrijf en dat zie je terug in onze manier van werken. Samen met elkaar gaan we voor duurzame klantrelaties, dit is belangrijk voor ons. Daarnaast lopen we voorop met innovatie in de logistieke sector. Zo waren we een van de eerste logistieke bedrijven in Nederland met geïntegreerde boordcomputers. Ons materiaal is het nieuwste van het nieuwste. Ook dat maakt ons tot een betrouwbare partij.

Veiligheid en werkplezier

Naast oog voor jou, vinden we het bij Sanders|Fritom belangrijk dat je veilig en met plezier aan het werk bent. Daarom zetten we vol in op veiligheid voor onze werknemers. Met speciale opleidingen en goed materieel kun je veilig je werk doen. Werkplezier is net zo goed van belang. Je werkt in kleine teams met fijne collega’s. Daarnaast zijn er regelmatig leuke activiteiten om je collega’s nog beter te leren kennen.

De mensen zijn ons kapitaal

Bij Sanders|Fritom zijn de mensen ons kapitaal en daarom koesteren wij onze medewerkers. Blijven leren vinden we belangrijk, net als de mogelijkheid tot doorgroeien. We bieden de werknemers tal van cursusmogelijkheden, zowel intern als extern. Daardoor heeft iedereen binnen Sanders|Fritom de meest actuele kennis. Door de ontwikkeling van onze mensen kunnen wij als bedrijf ook enorm groeien.

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

 

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl