Contact

Omscholen tot Chauffeur

Altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Dan heeft Sanders|Fritom plek voor jou. Laat je nu omscholen tot chauffeur met baangarantie.

Toe aan iets nieuws?

Zeg eens eerlijk. Word je niet meer zo blij van wat je dag in dag uit doet en wil je weleens iets anders? Als dat voor jou geldt, zou je binnenkort zomaar als chauffeur bij ons aan de slag kunnen.

Jij betaalt maar 15% van het lesgeld

Je laten omscholen tot chauffeur doe je niet zomaar. In 3 tot 6 maanden tijd moet je heel wat vaardigheden onder de knie krijgen. En dat vraagt het nodige aan inzet. Als jij ons ervan overtuigt dat je gemotiveerd bent, betalen wij minimaal 85% van je lesgeld. Deal?

Ervaren mentor/coach

Na een gedegen opleiding tot chauffeur CE ga je aan de slag als distributiechauffeur. Je krijgt een uitstekende begeleiding van een ervaren, gemotiveerde coach, die al meerdere jaren vrachtwagenchauffeur is.

Baangarantie

De vooruitzichten in onze sector zijn erg goed. Daarom durven we jou garantie op een baan te geven van minimaal 32 uur per week. In elk geval voor één jaar, maar ook in de jaren erna is er volop werk in dit vak. Pak jij die kans?

Dit verdien je

Naast plezier in je werk, verdien je als vrachtwagenchauffeur ook een prima salaris. Dit is vastgelegd in de CAO. Als beginnend vrachtwagenchauffeur verdien je een bruto maandsalaris van ongeveer 1.950 euro bij een werkweek van 40 uur. Daar komen ook nog eens toeslagen bij. Door je functie en het aantal dienstjaren groei je door naar volgende salarisschalen.

Gaan we ervoor?

Trekt het uitdagende beroep van vrachtwagenchauffeur jou? Heb je mbo denk- en werkniveau én de nodige levenservaring? Als jij de kandidaat bent die wij zoeken, melden wij je aan voor een testdag bij het Sectorinstituut Transport & Logistiek (STL).

Testdag

Dat klinkt heel serieus en dat is het ook. Want we willen zeker weten dat jij iemand bent die niet alleen de auto onder controle heeft, maar ook kan communiceren met klanten en snel kan reageren op onverwachte situaties. Op de testdag komen de volgende onderdelen aan bod: reactievermogen, rijvaardigheid, taalniveau en leervermogen.

Geslaagd?

Als je de testdag met goed gevolg hebt afgelegd, kan het contract getekend worden en kun je aan het omscholen tot chauffeur beginnen.

Wil je je aanmelden of heb je vragen over omscholing?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl