Contact

Logistiek in Uden

Wat is logistiek?

Logistiek is het plannen, organiseren en het transporteren van goederen, vanaf inkoop van een product, via productie en de distributie (transport) naar de eindklant (afnemer).
Ofwel het zorgen van de juiste producten, op de juiste plaats en juiste tijd tegen minimale kosten.

Bij SandersFritom vervoeren wij goederen op pallets en pakketten. Deze goederen kunnen allerlei goederen zijn, zolang deze op een pallet vervoerd kunnen worden. Hierbij kun je denken aan; onderdelen voor badkamers, zoals wastafels, badkamermeubilair, maar ook airco’s, tuin accessoires, bouwmaterialen, kleding, horeca producten, speelgoed tot breekbare goederen zoals olijfbomen of spiegels.

Wat is transport?

Het verschil tussen logistiek en transport is dat transport een onderdeel is van logistiek. Transport is het vervoeren ofwel het transporteren van goederen. Bij ons bedrijf doen dit binnen 24 uur van locatie A naar B in de Benelux. Dit doen dagelijks onze ruim 80 chauffeurs. Daarnaast rijden onze collega’s ook internationaal in landen zoals: Duitsland, Zwitserland en Italië.

We transporteren de meeste goederen naar andere bedrijven (Business 2 Business), dit is z’n 80%.
De overige 20% leveren wij aan consumenten (Business 2 Consumer).

Ook doen wij aan ADR transport, het transporteren van gevaarlijke goederen. De meeste chauffeurs zijn getraind hoe zij veilig om moeten gaan met gevaarlijke goederen. Tevens krijgen daar onze chauffeurs ook de nodige instructies en opleidingen voor, zodat ze op de hoogte blijven over hoe veilig zij om moeten gaan met gevaarlijke goederen.

Wat is Warehousing?

Naast het transporteren van goederen, slaan wij ook goederen op in ons magazijn ofwel Warehouse. Deze goederen worden tijdelijk opgeslagen en daarna getransporteerd naar onze klanten. Onze klanten huren veelal tijdelijke opslag ruimte, zodat ze zelf geen opslagruimte nodig hebben. En voor onze klant betekend dat zij één aanspreekpunt hebben voor hun complete logistieke proces.

Waarom werken bij SandersFritom?

Wij zijn een hecht familiebedrijf waar werkplezier en veiligheid voorop staan. Je hebt de voordelen van een betrouwbare en aantrekkelijke werkgever in de logistiek waar veel mogelijk is. Met plezier naar je werk gaan en klanten blij maken, dat is wat Sanders|Fritom wil bereiken.

Ofwel: ‘The road to your success’.​

Tot slot zijn wij het leukste logistieke bedrijf van zuid Nederland en gevestigd in het mooie Uden (Noord-Brabant), met een centrale plek tussen Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Voor onze actuele vacatures, klik op de onderstaande oranje button ‘Vacatures’.

Staat je gewenste vacature er niet bij? Of heb je andere vragen, neem dan met ons contact op!

We helpen je graag verder: 0413-224410.

Heb je vragen over werken bij Sanders|Fritom?

No items found