Contact

Monteur

Een werkdag als monteur

Als monteur ben je de redder in nood voor de chauffeurs van Sanders|Fritom. Jij zorgt ervoor dat alle wagens veilig op de weg rondrijden en springt bij als chauffeurs problemen hebben onderweg. Jouw werkdag ziet er zo uit:

08:00 – Om 8 uur ’s ochtends sta je samen met je team klaar om jullie werkdag te beginnen. Je begint met het APK klaarmaken van een oplegger. Bij het voortraject loop je de oplegger volledig langs. Je ziet dat er een onderdeel vervangen moet worden en gaat hiermee aan de slag. Elke dag is er een andere reparatie nodig aan een oplegger of vrachtwagen waardoor je een hele afwisselende baan hebt.

13:00 – Er komen altijd wel een paar kleine werkzaamheden tussendoor. Zo repareer je vandaag samen met een collega even de roldeuren bij een dock. Samen hebben jullie dit klusje snel geklaard. Daarna ga je weer verder met het APK klaarmaken van de oplegger waar je vanmorgen mee begonnen was.

17:00 – Het is al bijna 5 uur en jouw werkdag zit er bijna op. Al met al ben je vandaag bijna de hele dag bezig geweest met het checken en repareren van de oplegger, waardoor hij aan het eind van de dag APK klaar is. Dat heb je toch maar weer mooi gefikst! Door de reparatiewerkzaamheden van jou en je team kunnen de chauffeurs weer veilig de weg op.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl