Contact

Willie van Geelkerken

Crossdock medewerker

Willie bijna met pensioen na 17 mooie jaren!

‘’Ik heb altijd gezegd; als ik het werk niet meer leuk vind, dan ga ik wel iets anders zoeken. En ik werk er na bijna 17 jaar nog steeds''.

Willie van Geelkerken is 66 jaar en geboren in Mariaheide. Hij woont momenteel in Uden en heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd vindt Willie het leuk om te wandelen, fietsen en doet hij aan wandelvoetbal! Genoeg vrije tijd om al deze dingen te kunnen doen, in combinatie met het werken in de avond/nacht.

Willie is begonnen met de LTS, waar hij een opleiding als machinebankwerker heeft afgerond. Daarna is hij begonnen met werken. Willie heeft voorafgaand aan ons bedrijf bij twee andere bedrijven gewerkt. De ene zelfs 32 jaar, toen ging het helaas failliet. Daardoor hadden wij wel het geluk dat Willie op zoek ging naar iets anders en bij ons terecht is gekomen! En dat was geen toeval, want zijn broer werkte destijds ook bij ons. Inmiddels werkt Willie al bijna 17 jaar bij Sanders|Fritom en daar zijn wij heel blij mee! Eind juli 2023 gaat Willie met pensioen, maar hij zegt altijd met plezier bij ons gewerkt te hebben!

‘’ Ik heb altijd gezegd; als ik het werk niet meer leuk vind, dan ga ik wel iets anders zoeken. En ik werk er na bijna 17 jaar nog steeds’’

Willie is verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Hij vindt het belangrijk dat er netjes met de goederen omgegaan wordt, ongeacht wat er in zit. Elke dag moet er zorgvuldig mee gewerkt worden, zodat er zo min mogelijk schades worden veroorzaakt.

Er zijn verschillende functies binnen het bedrijf, maar de sfeer ervaar ik goed. Als ik ergens mee zit of ik wil iets kwijt, staat de deur altijd open!

‘’Er zijn verschillende functies binnen het bedrijf, maar de sfeer ervaar ik goed. Als ik ergens mee zit of ik wil iets kwijt, staat de deur altijd open!’’

Willie zegt dat er in die 17 jaar wel wat dingen door de jaren heen zijn veranderd. De begeleiding die hij vroeger heeft ervaren is lang niet zo goed als nu. Vroeger werd je erg ‘’losgelaten’’ en moest je ook zelf uitzoeken hoe dingen gingen in het bedrijf. Nu wordt je begeleid door een leidinggevende en krijg je een buddy toegewezen. Dit vinden de nieuwe medewerkers fijn, de behoefte aan begeleiding is veranderd. Hier speelt Sanders|Fritom dan ook goed op in.

De middagploeg start om 16:30 uur met een kort overleg, ofwel de dag opstart. Hierbij wordt informatie verteld zoals; de cijfers van het inscannen/uitscannen, nieuwe medewerkers die zijn gestart of nieuwe klanten worden voorgesteld en eventuele uitzonderingen/schades worden gemeld. Daarna begint Willie met het lossen van de vrachtwagens. Als het lossen klaar is, begint hij met laden. Dit doet hij dan samen met een collega die hij goed kent!

‘’De samenwerking tussen ons gaat erg goed. Zij helpt mij waar nodig en ik help haar met de zwaardere goederen. Het is een vrouw, dus ik heb dan niets meer te zeggen hé😉’’

Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf? ‘’Die zijn er genoeg! “Maar niet voor mij’’ antwoordt Willie. Hij legt uit dat hij zijn functie prima vindt en zichzelf niet meer verder wil ontwikkelen tot (assistent) voorman. Bij oproepers is dit anders., Wanneer zij een goede inzet tonen en kunnen laten zien dat zij meer in hun mars hebben, zul je hier ook zeker de kans voor krijgen!

‘’Elke dag is anders bij Sanders. Zo is het bijvoorbeeld bij het laden van alle vrachtwagens iedere keer weer een uitdaging, om de hoeveelheid geplande pallets in de wagen te krijgen. Het is net alsof je steeds een puzzel moet oplossen’’

In het begin had Willie wat moeite met zijn werktijden. Het was even wennen om in de avond/nacht te werken. Daarna was hij eraan gewend en zag hij er juist ook de fijne dingen van in. Willie is overdag altijd thuis en gaat dan graag zwemmen of een stuk wandelen, vooral als het zonnetje schijnt!

‘’Mijn collega’s? Daar valt helemaal niets van te zeggen! Favoriete collega’s heb je natuurlijk altijd, maar heb met niemand moeite gehad hier!’’

Een hoogtepunt van Willie is de onderlinge sfeer met collega’s waarbij veel grapjes worden gemaakt, dit maakt het werk nog een stuk leuker! Maar ook de leuke personeelsuitjes bijvoorbeeld: naar Toverland, hap & stap uitjes en samen ABBA spelen met andere collega’s! Voor Willie is het na 50 jaar werken wel een keer mooi geweest En gaat hij lekker van  zijn pensioen genieten. Willie bedankt voor jou inzet en prettige samenwerking in de afgelopen jaren en geniet van je pensioen!

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Foto Lieke

Neem contact op met Lieke Louwers

0413430603
pz@sandersfritom.nl