Contact

Ali

Meewerkend voorman Crossdock

Wat tovert bij Ali al 12 jaar een lach op zijn gezicht?

Ali werkt al 12 jaar bij Sanders|Fritom. Wat hij dan vooral wil vieren is dat hij elke dag met een lach op zijn gezicht naar zijn werk gaat. “Dankzij de goede werksfeer en mijn fijne collega’s,” zegt Ali. “Zonder hen geen lach.”

Wij zoeken Ali op in het crossdock van Sanders|Fritom waar hij als Meewerkend voorman werkt. Als we hem aan het werk zien op de elektrische pompwagen is meteen duidelijk dat hij er veel lol in heeft. “Even een collega helpen met stapelen hoor,” roept hij en hij springt van de elektrische pompwagen af om verder te gaan met een heftruck. Het materieel is het nieuwste van het nieuwste. “Alles is hier goed voor elkaar,” vindt Ali.

“Ik ga nog steeds elke dag met een lach op mijn gezicht naar mijn werk!”

Als we het hebben over zijn aankomende jubileum vertelt hij dat het eerst tijd is voor een ander feestje, het suikerfeest. “Het einde van de Ramadan nadert; dat is heel belangrijk voor mij en mijn familie.” Of hij dat goed met zijn werk kan combineren? “Jazeker. Als ik een nachtdienst heb kan ik de hele nacht eten en slaap ik overdag. Dan gaat de dag extra snel voorbij. De dagdiensten worden tijdens deze periode wel wat zwaarder. Maar dat hoort erbij.” Ali is een van de meest ervaren crossdock medewerkers bij Sanders|Fritom. Het is dan ook logisch dat hij regelmatig nieuwe medewerkers inwerkt. “Dat vind ik heel leuk. Dan merk je pas goed hoeveel je kunt,” zegt hij trots. Hij waardeert het dat er een paar keer per jaar vergaderingen zijn met alle collega’s, zelfs met de directeur erbij. “Op die momenten geeft iedereen zijn mening en wordt er echt naar je geluisterd. Daardoor zorgen we met ons allen continu voor verandering en vernieuwing. Heel mooi.”

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl