Contact

Kimberly

Chauffeur

Kimberly verruilde kantoor voor de vrachtwagen

Tot twee jaar geleden werkte Kimberly elke dag in hetzelfde kantoorgebouw. Nu ziet het uitzicht vanaf haar werkplek er heel wat afwisselender uit. We rijden een stukje met haar mee om te kijken hoe het haar vergaat in deze mannenwereld.

Met haar C-rijbewijs mag Kimberly in een 10 meter lange bakwagen rijden. Via Sanders|Fritom heeft ze haar C-rijbewijs gehaald en nu wil ze ook haar CE-rijbewijs gaan halen. “Toen ik mijn C-rijbewijs haalde voelde ik me echt trots. De eerste keer zelf in een vrachtwagen rijden was natuurlijk spannend, maar ik was vooral dolenthousiast.”

We rijden vanuit Uden direct richting Zuid-Holland. “In Zuid-Holland ken ik inmiddels bijna alle wegen en weggetjes, want ik kom er dagelijks,” vertelt Kimberly tevreden. En dat is te merken. Zonder een oog op haar navigatiesysteem te werpen vindt ze feilloos de weg naar de eerste klant.

“De eerste keer zelf in een vrachtwagen rijden was natuurlijk spannend, maar ik was vooral dolenthousiast.”

We merken al snel dat dat niet het enige is wat ze na anderhalf jaar bij Sanders|Fritom goed onder de knie heeft. Ook de koffieadresjes weet ze goed te vinden. “Als je bij een klant koffiebonen moet afleveren, dan weet je: die heeft lekkere koffie.” Vandaag hebben we geluk. Bij de tweede klant gaan we koffiebonen afleveren. Als we aan komen rijden staat ons kopje koffie al klaar. Goed gezien door Kimberly.

Kimberly merkt wel dat er soms vooroordelen zijn over vrouwelijke chauffeurs. “Dan zie je ze denken: ooooh een vrouw. Natuurlijk ben ik dan extra gemotiveerd om ze een poepje te laten ruiken. Als ik de klus dan succesvol heb geklaard zie je de verbaasde blikken. Daar moet ik vaak wel even om lachen.” Wat het werk als chauffeur uniek maakt? “Het afwisselende werk, de vrijheid en het gevoel eigen baas te zijn. Ik zal niet snel weer teruggaan naar een kantoorgebouw.”

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Vivian van Rossum

+31 (0)413 224 426
vivian.van.rossum@sandersfritom.nl