Contact

Maikel

Manager

Operationeel manager Maikel geniet van de afwisseling in zijn werk

Voor Maikel is elke dag weer een verrassing, maar er zijn meer redenen dat hij zoveel voldoening haalt uit zijn werk.

Als operationeel manager heeft Maikel een van de meest verantwoordelijke banen binnen het bedrijf. “Ik ben verantwoordelijk voor de operatie transport, customer service, planning, de charters en tevens het onderhouden van klantcontacten”, somt hij op. “Daarom is een hoog verantwoordelijkheidsgevoel in deze functie wel een vereiste.”

Als operationeel manager bij Sanders|Fritom heb je elke dag te maken met verrassingen. “Meestal zijn het positieve verrassingen,” vertelt Maikel. “Maar je moet er wel op kunnen inspelen en snel kunnen schakelen.” Maikel vindt het een uitdaging dat hij ‘s ochtends niet precies weet hoe zijn dag zal verlopen, “Het houdt mij scherp en het maakt mijn werkdag altijd verre van saai.”

Ondanks de groei en grootte van het bedrijf zijn de drive en persoonlijke benadering van een familiebedrijf nog steeds kenmerkend.

Van persoonlijk contact krijgt hij energie. “Daarom is dit echt de ideale functie voor mij. Ik heb elke dag contact met veel mensen, zowel intern als extern. Dus zowel met de mensen binnen Sanders|Fritom als met de klanten en charters.” Dit maakt ook dat Maikel in zijn functie elke keer op een andere stoel zit. “Als ik met een charter onderhandel ben ik de klant en is hij de leverancier. Als ik een uur later met een klant aan tafel zit ben ik juist weer de leverancier! Deze afwisselingen in mijn functie vind ik het allerleukst,” vertelt hij enthousiast.

Behalve de inhoud van zijn functie wegen voor Maikel ook andere aspecten zwaar. “Collegialiteit is voor mij minstens zo belangrijk. De kracht en bijbehorende voordelen van een grote onderneming als Fritom worden hier erg goed gecombineerd met de persoonlijkheid en voordelen van een familiebedrijf”.

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Vivian van Rossum

+31 (0)413 224 426
vivian.van.rossum@sandersfritom.nl