Contact

Joep

Monteur

Redder in nood: monteur Joep

Joep werkt ongeveer 4 jaar bij Sanders|Fritom en voelt zich helemaal op zijn plek. “Echt een mooi bedrijf om voor te werken. Veel vrijheid en diversiteit; dat ligt mij wel”, zegt hij.

Van jongs af aan wist Joep al dat hij iets wilde doen met techniek en wagens. Zijn jongensdroom, kraanmachinist worden, is niet uitgekomen, maar dat hij nu in de vrachtwagenwereld als monteur werkt vindt hij minstens zo mooi. “Ik wilde in ieder geval iets doen met mijn handen en dat is gelukt. Zelfs meer dan wanneer ik een hijskraan zou bedienen,” concludeert hij tevreden. Als monteur zorgt Joep ervoor dat alle wagens van Sanders|Fritom veilig op de weg rijden. “Geen werkdag is hetzelfde. Elke dag is er weer een ander klusje, een andere reparatie. Dat houdt het leuk. Ook zijn er regelmatig onverwachte dingen die het spannend maken.”

“Elke dag is er weer een ander klusje, een andere reparatie. Dat houdt het leuk.”

Joep vertelt dat hij onlangs een vrachtwagenchauffeur met pech onderweg moest helpen. “Ik ben samen met een collega meteen in de auto gestapt om onze collega uit de brand te helpen. Hij had een elektriciteitsprobleem waardoor hij onder andere de wagen niet meer kon afkoppelen. Mijn collega en ik hebben lekker aan de wagen gesleuteld en na een uurtje reed hij weer als nooit tevoren. Dan denk je bij jezelf: dat hebben we toch maar mooi gefikst.” Wat Joep ook graag doet is meedenken over slimme oplossingen in de werkplaats. “Er wordt echt naar je geluisterd,” vindt hij. “Je merkt dat het een familiebedrijf is waarbij ‘samen’ hoog in het vaandel staat.”

Ben jij enthousiast na het lezen van het verhaal van Joep? En wil je graag nog meer weten? Check dan ook onderstaande filmpje over de werkplaats: 

Filmpje werkplaats

Heb je interesse om een dagje mee te kijken of wil je graag meer informatie, neem dan met ons contact op! 

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Vivian van Rossum

+31 (0)413 224 426
pz@sandersfritom.nl