Contact

Miriam van Roosmalen

Chauffeur

Miriam, al 22 jaar in het vak!

Ze zeggen altijd dat Sanders|Fritom een familiebedrijf is, maar dat is ook echt zo. De mensen hier voelen als mijn tweede familie.

Miriam, al 22 jaar in het vak, een harde werker, heel flexibel en altijd vrolijk tegen haar collega’s! Toen ze op een mooie vrijdagmiddag terugkwam van haar laatste rit, liepen we elkaar tegen het lijf. Met geluk kon ik haar spreken, want normaal zit Miriam veel in het buitenland. Internationale ritten is helemaal haar ding. Ze geniet volop van de prachtige omgeving en is daarom ook zeker twee nachten per week in het buitenland te vinden. Miriam rijdt distributie, internationaal en voor MCB door heel de Benelux.

De mensen hier voelen als mijn tweede familie. Ik zit hier ontzettend op mijn plek en hoop het nog heel veel jaren te mogen doen.

“Ik word bij Sanders|Fritom met respect behandeld. Het is niet dat de planners of kantoormedewerkers meer zijn dan de chauffeurs. Er heerst een eenheid tussen alle collega’s en dat werkt fijn. Ze zeggen altijd dat Sanders|Fritom een familiebedrijf is, maar dat is ook echt zo. De mensen hier voelen als mijn tweede familie. Ik zit hier ontzettend op mijn plek en hoop het nog heel veel jaren te mogen doen.”

Miriam woont in Uden, bijna om de hoek bij Sanders|Fritom. Een paar minuutjes rijden, waar haar volgeladen vrachtwagen weer staat te wachten. Ze begroet haar collega’s in de loods en begint dan haar werkdag. Iedere dag is dan ook anders voor Miriam. Van haar vaste klanten tot het leveren van goederen bij nieuwe klanten en nationaal als internationaal, maakt iedere dag weer Uniek.

“Mijn buitenlandse ritten plan ik mijn eigen dagen in. Ik zorg ervoor dat ik de eerste dag zoveel mogelijk bij de klanten heb afgegeven zodat ik de tweede dag wat rustiger aan kan doen.” Als ik terugkom van een klant gooi ik zo nu en dan ook nog even wat lekkers af in de loods. Een trommel met snoep of soms weer wat anders. Miriam: “Ik doe dit voor de waardering. Dat is mijn stukje respect naar hen toe.”

 

Miriam haar mooiste moment bij Sanders|Fritom is de Dag van de chauffeur: “Ik kwam aan op het werk vroeg in de ochtend, Tom (directeur) en Vivian (personeelszaken) stonden daar alle chauffeurs op te wachten met een presentje. Een rode loper werd die dag voor ons uitgelegd. Ik voelde me op die dag even extra gewaardeerd! Alles is goed geregeld en ze zijn bewust bezig met de medewerker. We krijgen bijvoorbeeld iedere drie maanden een mooie bonus als we ons aan de percentages houden en ons benzineverbruik.”

 

Miriam raadt Sanders|Fritom bij iedereen aan. Waar wacht je nog op? Word jij Miriam haar nieuwe collega? Bekijk dan de vacatures op onze site.

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl