Contact

Coen

Chauffeur

Mentorchauffeur Coen groeit al 25 jaar mee met het bedrijf

Mentorchauffeur Coen is al 25 jaar werkzaam bij Sanders|Fritom en geniet nog elke dag van zijn werk. Elke ochtend komt hij vroeg zijn bed uit om op pad te gaan met zijn vrachtwagen.

Toen Coen 25 jaar geleden begon bij Sanders|Fritom was het bedrijf nog een stuk kleiner. Hij is er trots op dat hij zo is meegegroeid met het bedrijf en dat het zo goed gaat. Wat hem vooral opvalt is dat het bedrijf ondanks de groei echt persoonlijk is gebleven: “Je bent hier niet chauffeur nummer 47, maar gewoon een persoon met een naam. Dergelijke kleine dingen zorgen ervoor dat ik al die jaren met zoveel plezier naar mijn werk ga.”

“Het mooie van dit beroep is de vrijheid en zelfstandigheid.”

Wat Coen waardeert aan zijn werk als vrachtwagenchauffeur is de vrijheid en zelfstandigheid. “Veel dingen kan ik zelf regelen,” zegt hij. “Problemen onderweg los ik vaak gewoon zelf op. Ook heb ik geen baas die in mijn nek staat te hijgen. Ik heb gewoon superveel vrijheid als ik op pad ben en dat vind ik heerlijk.”

Daarnaast maken situaties die je alleen als vrachtwagenchauffeur meemaakt het werk uniek. Zo komt hij regelmatig kinderen tegen die hem vragend gebaren of hij even voor ze wil toeteren. Als hij dat dan doet zijn de dolblij. “Dat zijn mooie momenten,” zegt Coen. Ook geniet hij ervan als er een beroep wordt gedaan op zijn chauffeurskunsten. Regelmatig moet hij met zijn 25 meter lange vrachtwagen achteruitrijden om pallets te lossen bij een klant. Smalle weggetjes, paaltjes, bomen… Hij draait er zijn hand niet voor om. “Wanneer ik de klus succesvol heb geklaard zie je de duimen van de toeschouwers omhooggaan. Dat geeft een magnifiek gevoel. Daar wil ik ’s ochtends om 5 uur wel mijn bed voor uitkomen!”

Hieronder zie je een filmpje, hoe een dag van Coen er ongeveer uitziet!

 

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl