Contact

Luuk Mikkers

Warehouse

Luuk, van BBL leerling tot vaste kracht binnen het Warehouse team!

“Ik leer hier alles in de praktijk en dat maakt mijn dagen op school een stuk makkelijker! Ik vind het erg nuttig en ik kan het andere van mijn leeftijd zeker aanraden.”

Luuk Mikkers is 19 jaar oud en geboren in Nistelrode. Hij woont bij zijn ouders samen met zijn broer, zus en hond. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om een potje te padellen en natuurlijk gaat hij graag op pad met zijn vrienden. Luuk is dit schooljaar begonnen aan de opleiding Logistiek Supervisor op het Koning Willem 1 College in Veghel. Dit is een BBL niveau 4 opleiding. Luuk werkt daarom 4 dagen per week bij Sanders|Fritom en op woensdag gaat hij naar school. ‘’Ik vind een BBL traject erg leerzaam.’’

“Ik leer hier alles in de praktijk en dat maakt mijn dagen op school een stuk makkelijker! Ik vind het erg nuttig en ik kan het andere van mijn leeftijd zeker aanraden.”

Vanaf de middelbare school volgde Luuk de opleiding Smart Building, maar dit bleek niet helemaal zijn ding te zijn. Hierna is hij de opleiding Logistiek Teamleider niveau 3 gaan volgen. In twee jaar tijd heeft hij zijn diploma behaald. Daarna is hij aan zijn huidige opleiding begonnen, een goede aansluiting op zijn loopbaan.

Op jongere leeftijd heeft Luuk al een bijbaan gehad. Hij werkte als vakkenvuller bij de Jumbo in Nistelrode. Toen Luuk 16 werd, is hij gestart met werken bij Sanders|Fritom en hier werkt hij nog steeds. Sinds 1 augustus 2020 is hij begonnen met het BBL traject. Daarvoor heeft Luuk in de zomer als oproepkracht gewerkt. Momenteel heeft Luuk diverse verantwoordelijkheden. Hij houdt zich bezig met de inslag van inkomende goederen, orderpicken met behulp van de reach- en heftruck, uitslag van goederen, klantenservice, administratie en onderhoudt contact met klanten.

Tijdens mijn stage heb ik meer verantwoordelijkheden gekregen, meer taken mogen uitvoeren, kantoorwerkzaamheden mee opgepakt en een reachtruck diploma behaald.

“Ik pak de auto en rijd in 20 minuten naar Uden toe, dan beginnen we met de dag opstart samen met mijn collega’s van het Warehouse.“

Tijdens de opstart bespreekt de teamleider de taakverdeling en wat er op een dag gedaan moet worden. Daarna voert hij, verdeeld over de dag, zijn werkzaamheden uit. Het verschilt per dag waar hij mee begint, dit ligt aan de hoeveelheid, personeelsbezetting en de prioriteiten. De werktijden van Luuk zijn van 08.00 tot 17.00 uur met een uur pauze, en eventueel overwerken als dit nodig is en uitkomt.

Hij beschrijft zijn band met zijn stagebegeleider als heel goed! Hij stelt zich heel behulpzaam op en Luuk krijgt veel verantwoordelijkheid en een goed vertrouwen. Zijn stagebegeleider laat hem veel doen, geeft goede uitleg en hulp. De band tussen Luuk en zijn stagebegeleider is steeds hechter geworden! Ook de band met andere collega’s is heel goed en gezellig. Iedereen is behulpzaam en ondanks zijn leeftijd voelt Luuk ook dat hij volwassen behandeld wordt door zijn collega’s.

“Tijdens mijn stage heb ik meer verantwoordelijkheden gekregen, meer taken mogen uitvoeren, kantoorwerkzaamheden mee opgepakt en een reachtruck diploma behaald.“

Het werken bij Sanders|Fritom is volgens Luuk erg goed te combineren met school. Schoolwerk kan hij veel op school doen, dus hij hoeft daarvoor weinig thuis te doen. En het is ook geen probleem om een keer schoolwerk bij Sanders|Fritom te doen indien daar tijd voor is.

Luuk heeft een aantal uitdagingen tijdens zijn werk die het werk juist erg leuk maken. Hij houdt zich bezig met eventuele problemen oplossen, bijvoorbeeld dat er momenteel weinig opslagruimte is. Ook is hij verantwoordelijk voor de taakverdeling maken bij afwezigheid van zijn stagebegeleider.

Luuk geeft aan dat hij elke dag met plezier naar het werk toe gaat, door de leuke en afwisselende werkzaamheden en de goede werksfeer om hem heen!

Zie hieronder een filmpje van de werkzaamheden van Luuk:

 

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl