Contact

Werkplaats team

Monteur

In gesprek met de collega’s van de Werkplaats

Voor alle vier de collega's voelt Sanders|Fritom als een prettige en gezellig werkplek!

Maurice, Tony, Joep en Frank zijn alle vier werkzaam bij Sanders|Fritom. Maurice als wagenparkbeheerder, Tony als voorman van de werkplaats en Joep en Frank zijn beiden monteurs. Het aantal jaar dat zij werkzaam zijn bij Sanders|Fritom is erg verschillend. Zo is Maurice al 26 jaar werkzaam bij Sanders|Fritom. Frank is al 8 jaar monteur, Joep is bijna 4 jaar in dienst en Tony bijna 2 jaar. Met zijn vieren vormen zij een topteam op de werkplaats.

En voor alle vier voelt Sanders|Fritom als een prettige en gezellige werkplek! De werkzaamheden en taken die zij alle vier uitvoeren komen overeen, maar toch is het werk voor alle vier anders. Ze houden zich voornamelijk bezig met het onderhoud aan het complete wagenpark, zoals periodiek onderhoud, schades en APK- en tachograaf certificeringen. En uiteraard valt grapjes maken ook binnen hun takenpakket!

We doen ook periodieke onderhoud aan al onze interne transportmaterialen. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het gebouwbeheer/onderhoud en is de wasstraat ook onderdeel van ons team.

De werksfeer in het kleine team van de werkplaats is super! Het personeel vindt het leuk om elkaar zo nu en dan voor de gek houden. Een grapje moet kunnen, toch?  ”

Doordat iedereen zoveel verschillende taken heeft wordt het werk enorm leuk gevonden!

Maurice is eindverantwoordelijke van de werkplaats, gebouwbeheer en wasstraat. Tony is de leidinggevende op de vloer en stuurt het team aan. Naast het uitvoeren van de taken, maken de mannen ook leuke feestjes mee bij Sanders|Fritom. De personeelsfeestje worden altijd enorm leuk gevonden en de medewerkers kijken hier ook erg naar uit! Eén van de personeelsfeestjes was bijvoorbeeld in de Efteling. Ook de opening van het nieuwe pand vonden Maurice, Tony, Joep en Frank erg gezellig.

“Daarnaast zijn ook een aantal mooie momenten geweest binnen de werkplaats zoals het behalen van RDW certificering en het volledige onderhoud van het gehele wagenpark in eigen beheer nemen” zegt Maurice.

De werksfeer in het kleine team van de werkplaats is super! Het personeel vindt het leuk om elkaar zo nu en dan voor de gek houden. Een grapje moet kunnen, toch? Omdat Sanders|Fritom 2 jaar geleden naar het nieuwe pand is verhuisd, mochten de medewerkers van de werkplaats het oude pand opleveren. Veel oude troep is toen opgeruimd en de mannen van de werkplaats hebben nu een mooi opgeruimde werkplaats, met de nieuwste materialen!

Nieuwe medewerkers kunnen bij alle vier de mannen terecht. Joep geeft aan dat nieuwe medewerkers meteen zelf taken mogen uitvoeren. “Daar leert men het meeste van” geeft Joep aan. Frank geeft aan dat nieuwe medewerkers beginnen bij het begin, zoals onderhoud aan de EPT. Daarna worden stappen gezet. Ook laat Frank weten dat medewerkers altijd bij hem terecht kunnen voor vragen. Uiteraard geven Joep, Maurice en Tony dit ook aan. Tony vindt collegialiteit enorm belangrijk en zal ook met veel enthousiasme voor jou klaar staan.

Houd jij ook van een grapje en kun jij serieus werken wanneer dit nodig is?

Dan zijn Maurice, Tony, Joep en Frank op zoek naar jou! Waar wacht je nog op? Grijp je kans!

Wil je graag nog meer weten? Check dan ook onderstaande filmpje over de werkplaats:

Filmpje werkplaats

Heb je interesse om een dagje mee te kijken of wil je graag meer informatie, neem dan met ons contact op!

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl