Contact

Jurre van der Ven

Crossdock medewerker bijbaan

Ideale bijbaan naast mijn studie en voetbal! Collega Jurre aan het woord

"De sfeer in het team is heel gezellig, vooral met andere oproepkrachten omdat dit leeftijdgenoten zijn. Ook met de vaste medewerkers en leidinggevenden zijn de contacten goed".

Jurre van der Ven is 20 jaar oud en woonachtig in Zeeland. Jurre komt minimaal 2 keer per week naar werk met de auto of met de fiets, dit is afhankelijk van het weer. Naast werken bij Sanders|Fritom vindt Jurre het leuk om te voetballen in zijn vrije tijd.

Jurre werkt sinds 15 mei 2020 bij Sanders|Fritom. Hij is op jonge leeftijd al gestart bij ons familiebedrijf. Momenteel is hij werkzaam als oproepmedewerker bij het crossdock. Dit houdt in: het lossen van vrachtwagens, collies uitzoeken, stickers maken, aan het einde van de avond met z’n alle opruimen, soms meehelpen met laden. Het laden komt vooral voor in de avonden en op zaterdagochtend.

Een master volgen en hard werken bij Sanders|Fritom? Dat is voor Jurre geen probleem! Momenteel studeert Jurre nog en is zijn baan bij Sanders|Fritom een bijbaan. Hij volgt namelijk een master in scheikundige technologie op de TU in Eindhoven, deze opleiding duurt nog 1,5 jaar voor hem. Als oproepmedewerker werkt Jurre nu ongeveer twee avonden in de week. Op zaterdagochtend is hij ook vaak aanwezig. En natuurlijk tijdens de vakanties of vrije schooldagen kan Jurre extra werken. Dat is het voordeel aan een flexibele organisatie én medewerker.

Dit is de tweede bijbaan van Jurre. Voorheen werkte hij in de horeca, maar door covid-19 is hij bij Sanders|Fritom gestart. Nu heeft hij het enorm naar zijn zin. Hij werkt met vrienden en hij heeft het gevoel dat hij gehoord wordt. Omdat Jurre al een aantal jaren werkzaam is, mag hij steeds meer werkzaamheden oppakken. Dat zijn de doorgroeimogelijkheden waar Sanders|Fritom voor wil gaan! De sfeer in het team ervaart Jurre heel positief. Met de voormannen kan Jurre het ook erg goed vinden. Hij krijgt goede uitleg en wordt meegenomen om nieuwe dingen te leren. 

De flexibiliteit is heel fijn. Je kunt zoveel komen werken als je wilt. Als ik moet trainen dan kan ik eerder beginnen en eerder weg zodat ik optijd ben voor de training. En als je een tijdje wat minder kan werken i.v.m. school begrijpen ze dit.

Aangezien Jurre nog volop met zijn opleiding bezig is, heeft hij zelf nog niet nagedacht over doorgroeimogelijkheden. Hij weet dat de mogelijkheden er wel zijn, maar het werk wat hij momenteel doet sluit niet direct aan op zijn studie. Dus wie weet voert Jurre na zijn studie wel een heel andere functie uit bij Sanders|Fritom. 

Jurre beschrijft Sanders|Fritom als een leuk bedrijf met leuke collega’s. Kom jij het crossdock team versterken en Jurre nog meer gezelschap brengen? Wij ontvangen je graag bij ons prachtige familiebedrijf.

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl