Contact

Danny Verstegen

Planning

Al 14 jaar is Danny werkzaam bij Sanders|Fritom en geniet nog iedere dag van de uitdaging in zijn werk.

Al 14 jaar is Danny werkzaam bij Sanders|Fritom en geniet nog iedere dag van de uitdaging in zijn werk.

Al vanaf het begin van zijn carrière is Danny werkzaam in de transport. Toen het mooie verhaal bij Sanders|Fritom startte, begon Danny als Customer Service en Order Entry. Hij had altijd de ambitie om planner te worden en inmiddels is hij al enkele jaren doorgegroeid naar hoofdplanner. Als planner zorgt Danny ervoor dat alles soepel verloopt tijdens de ritten van alle chauffeurs/ chauffeuses.

“Geen werkdag is hetzelfde en dat maakt het werk zo mooi. We werken in twee verschillende shiften: de dagdienst en avonddienst, dat om de week vast gepland staat.”

Deze week heeft Danny dagdienst. Zo verteld Danny dat tijdens de dagdienst ze met z’n tweeën zitten, waarvan de één verantwoordelijk is voor de afhaalplanning en de ander voornamelijk ondersteunend is in de afhaalplanning en ritbegeleiding of lost problemen op rondom obstakels tijdens de ritten van de chauffeurs.

De avonddienst start rond een uur of half 3. De planner begint altijd met het analyseren van zijn/haar ritten die hij/zij de vorige dag heeft gepland. Vervolgens begin je met de voorbereiding voor de avond om te kijken of je genoeg capaciteit hebt en kijk je vast naar de vracht die gepland staat. Om 18:00 uur is het de hoogste tijd, want dan mag je losgaan in het plannen van de mooiste ritjes voor alle chauffeurs/ chauffeuses.

“Elke dag sta je voor een nieuwe uitdaging en achteraf is het mooi om met een goed gevoel erop terug te kijken dat je het toch weer voor mekaar hebt gekregen.”

De afhaalplanning vindt Danny het allerleukste om te doen. “De ochtend voordat je begint weet je nog niet wat je te wachten staat en dat is de allermooiste uitdaging die er is. Ook al heb je weinig capaciteit, om 17:00u is het toch weer geregeld.”

“Niet alleen het werk zelf vind ik leuk, maar daaromheen wordt er vanuit Sanders|Fritom enorm veel geregeld voor de medewerkers. Zo krijgen we iedere maand de Plank van Ank, de sfeer is heel goed en familiair, personeelsfeestjes worden een aantal keer per jaar georganiseerd, er is veel diversiteit waar jong en oud samenwerkt en de werknemer staat centraal en wordt betrokken.”

Heb je vragen over Sanders|Fritom?

Neem contact op met Pim Hoefnagel

+31 (0) 413 - 224 410
pz@sandersfritom.nl